Kozmapolitan & Vári Utazási Iroda

Camping Village SANT ANGELO ****

Legkedvezőbb ár
2024.05.12.
Teljes ár:
334.10 EUR/5éj

140 322

HUF/5éj
Ár egy főre:
66.82EUR/fő/5éj

28 064

HUF/fő/5éj

Camping Village SANT' ANGELO**** - Cavallino

Tengertől való távolság: közvetlen a homokos tengerparton (Strandszerviz a helyszínen fizetendő)

Elhelyezkedés: Cavallino-hoz közeli kemping, Velence 30 perces hajóúttal könnyedén elérhető. Jesolo kb 15 km.

Szolgáltatások: A fenyőerdővel körülvett területen medencék, éttermek, minimarket, bár, recepció, élelmiszerbolt, kávézó található.Térítés ellenében WiFi elérés. Sportolási lehetőségek,  tenisz, asztalitenisz, strandröplabda, kerékpár kölcsönzés, gyerek animáció, játékterem, játszótér várja az érkezőket. Háziállat nem vihető.

Szállások: Bungalók, Mobilházak, Apartmanok. Takarók és párnák, légkondicionáló, TV, hűtőszekrény, veranda konyhával, külső asztal és székek. 

Caravan 6 méter LS - max.5 fős: 1 hálószoba franciaággyal, 1 hálószoba emeletes ággyal, nappali egy egyszemélyes díványággyal. Fürdőszoba, terasz, kinti konyha. Ágyneműhuzatot vinni kell!

Maxi Caravan S4 - max.4 fős:  1 hálószoba franciaággyal, nappali egy kétszemélyes díványággyal. Fürdőszoba, terasz, kinti konyha. Ágyneműhuzat van!

Maxi Caravan Midi - max.5 fős: 2 hálószoba kétszemélyes ággyal, nappali konyhasarokkal és egy egyszemélyes díványággyal. Fürdőszoba, terasz,és kinti konyha. Ágyneműhuzat van!

Maxi Caravan S5 - max.5 fős: 2 hálószoba kétszemélyes ággyal, nappali konyhasarokkal és egy egyszemélyes díványággyal. Fürdőszoba, terasz,és kinti konyha. Ágyneműhuzat van!

Maxi Caravan S5 New - max.6 fős:  1 hálószoba franciaággyal, 1 hálószoba egy emeletes és egy egyszemélyes ággyal, nappali konyhasarokkal és egy egyszemélyes díványággyal (csak egy gyerek fér el rajta). Fürdőszoba, terasz,és kinti konyha. Ágyneműhuzat van + hűtő mélyhűtővel és mikrohullámú sütő!

Maxi Caravan S6 - max.6 fős: 1 hálószoba franciaággyal, 1 hálószoba két egyszemélyes ággyal, nappali konyhasarokkal és egy kétszemélyes díványággyal. Fürdőszoba, terasz,és kinti konyha. Ágyneműhuzat van + hűtő mélyhűtővel és mikrohullámú sütő!

Maxi Caravan S Extra - max.6 fős: 1 hálószoba franciaággyal, 1 hálószoba két egyszemélyes ággyal, nappali konyhasarokkal és egy kétszemélyes díványággyal. WC mosdóval. Fürdőszoba, terasz,és kinti konyha. Ágyneműhuzat van + hűtő mélyhűtővel és mikrohullámú sütő!

Maxi Caravan Comfort Tre - max.6 fős: 1 hálószoba franciaággyal, 1 hálószoba két egyszemélyes ággyal, 1 hálószoba egy egyszemélyes ággyal, nappali konyhasarokkal és egy egyszemélyes díványággyal. WC mosdóval. Fürdőszoba, terasz,és kinti konyha. Ágyneműhuzat van + hűtő mélyhűtővel, mosogatógép és mikrohullámú sütő!

New Bungalow - max.5 fős: 1 hálószoba franciaággyal, 1 hálószoba két egyszemélyes ággyal,  nappali konyhasarokkal és egy egyszemélyes díványággyal.  Fürdőszoba, terasz,és kinti konyha. Ágyneműhuzat van + hűtő mélyhűtővel és mikrohullámú sütő!

Bungalow S5 - max. 5 fős: Téglából épült, 35 m² alapterületű, maximum 5 fő részére. Két hálószoba (egy dupla és egy emeletes ággyal és egy egyszemélyes ággyal), nappali konyhasarokkal, gáz főzőlappal, hűtő-fagyasztóval, mikrohullámú sütővel, mosogatógéppel, asztallal és székekkel. Fürdőszoba WC-vel, mosdóval és zuhanykabinnal. Kültéri terasz asztallal és székekkel. Az ár tartalmazza a légkondicionálást, televíziót, ágyneműt és parkolót egy autónak.

Bungalow S6 - max. 6 fős: Téglából épült, 40 m² alapterületű, és maximum 6 fő részére. Két hálószoba, egy franciaágyas és egy kétágyas, nappali konyhasarokkal, gáztűzhellyel, hűtő-fagyasztóval, mikrohullámú sütővel, mosogatógéppel, asztallal és székekkel, valamint kanapéval. A fürdőszobában WC, mosdó és zuhanykabin található. Az ár tartalmazza a légkondicionálást, televíziót, ágyneműt és  parkolót egy autónak.

Appartamento Fresco - max.6 fős:  1 hálószoba franciaággyal, 1 hálószoba két egyszemélyes ággyal,  nappali konyhasarokkal és egy kétszemélyes díványággyal.  Fürdőszoba, erkély, teniszpályára néz. Ágyneműhuzat van + hűtő mélyhűtővel és mikrohullámú sütő!

Appartamento Panorama - max.6 fős:  1 hálószoba franciaággyal, 1 hálószoba két egyszemélyes ággyal,  nappali konyhasarokkal és egy kétszemélyes díványággyal.  Fürdőszoba, erkély, vízi-parkra néz. Ágyneműhuzat van + hűtő mélyhűtővel, mosogatógép és mikrohullámú sütő!

LAKÓAUTÓ kemping hely: Van lakóautója és nagy árnyékos helyet keres egy kőhajításnyira a strandtól és az úszómedencétől? Az „Alapterület” kb. 8x8 m, vízzel, villannyal, szennyvíz kimenettel és TV-csatlakozással. Kizárólag lakóautók vagy lakókocsik számára fenntartott hely!

Ellátás: önellátás

A KÉPEK CSAK ILLUSZTRÁCIÓK!

Szállodai szolgáltatások
Szobához tartozó szolgáltatások
Sport és szórakozás
Gyermek szolgáltatások
Tengertől való távolság
A közelben található
  • Választott szállásban, a leírás szerint
  • Kaució: 100 EUR
  • Strandszerviz a 3.sortól: 5-15 EUR dátumtól függően
  • Látogató jegy: 9-25 EUR dátumtól függően
  • 2.autó felár: 6-13 EUR dátumtól függően
  • Végtakarítás: az ügyfél feladata, kifogás esetén 50 EUR (70 EUR/ bungalow, apartman) levonásra kerül
  • Gyerekágy: 5 EUR/nap (előzetes lekérésre)
  • Etetőszék: 5 EUR/nap (előzetes lekérésre)
  • Reggeli – ebéd – vacsora befizetési lehetőség a helyszínen! 
  • Idegenforgami adó a helyszínen fizetendő

Időpontok/Árak/Jelentkezés

Kérjük válassza ki az önnek megfelelő indulási időpontot

2024

Feb Márc Ápr Máj Jún Júl Aug Szept Okt Nov Dec

2025

Jan
Időpont Nap/éj Utazás Szoba Ellátás Alapár (EUR) *Ár (HUF) Jelentkezés