1. nap - Nobile di Montepulciano
Érkezés a firenzei reptérre, majd transzfer a dél-toszkán szállodában. Délután látogatás egy közeli pincészetbe, ahol tipikus borokat kóstolunk, köztük a világhírű helyi bort is. Vacsora egyénileg.
2. nap - Brunello di Montalcino
Büfé reggeli a szállodában, délelőtt utazás Montalcinoba, ahol idegenvezető kísér körbe a brunellói pincészetekben, amit egy borkedvelő vagy szakértő sem hagyhat ki. Ez a borászat Montalcino vidék leghíresebbike, borait a TOP 10-be sorolják nagyrabecsült szakértők. Kétségkívül a tökéletes minőség és a toszkán vidék íze ötvözödik a modern stílussal a borokban. Ebéd egy tipikus helyi étteremben, majd délután szabadprogram, a város felfedezése vagy Pienza város megtekintése, a világhíres pecorino hazája. Lehetőség nyílik egy főzőtanfolyamra, ahol tipikus toszkán ételeket készíthetünk, amit vacsora követ Cesare séffel (szabadon választható).
3. nap - Chianti
Délelőtt a klasszikus Chianti borvidék egy kastélyát látogatjuk meg, ami mindig is híres volt a borkészítéséről. Itt megkóstolhatjuk a hires Chianti bort, valamint a vidék többi jellegzetes termékeit (sózott hús, vaddisznó kolbász – szabadon választható). Gourmet ebéd egy Michelin csillagos étteremben (szabadon választható). Visszatérés bérelt autóval a reptérre.
Utazás: egyénileg (repülőjegy információkról érdeklődjön irodánkban)
Részvételi díja: 104.900 Ft-tól/fő