Kozmapolitan & Vári Utazási Iroda

Hotel PRESIDENT SEA PALACE ****

Hotel PRESIDENT SEA PALACE**** - Noto Marina
Tengertől való távolság: 200 m - kavicsos, sziklás tengerpart, keskeny homokos partszakasszal. (ingyenes strandszervizzel a szálloda kijelölt strandrészén)

Elhelyezkedése: A szálloda kb. 1,2 km-re található Noto Marina központjától. Catania repülőtér kb. 90 km. A szállodától néhány lépésre található az úszómedence (egy úton kell átmenni és onnan még pár lépcső), mellette pompás füves napozó terasz napgyakkal és napernyőkkel, mely ideális a nyaralás eltöltésére, pihenéssel egy kellemes tengeri szellő kíséretében, játszósarokkal a gyerekeknek. A pálmafák és a tenger színének kombinációja egyedi hangulatot teremt, mely feledhetetlenné teszi ezeket a napokat a szigeten.

Szolgáltatások:  Az ingyenes strandszervíz a napernyőkkel és napozóágyakkal a füves részen, a szálloda úszómedencéje mellett áll a vendégek rendelkezésésre.
 
Szobák: A szálloda 75 nagyméretű, egyszerűen és ízlésesen berendezett szobával rendelkezik, amelyek egy 4 csillagos szállodára jellemző minden kényelemmel felszereltek, TV-vel, telefonnal, minibár, saját fürdőszobával (zuhanyzós vagy kádas), széffel és hajszárítóval.
3 és 4 ágyas szobák csak ablakosak! 

Standard 2 ágyas: A standard szobák kétágyasak vagy ikerágyasak, erkélyesek, háromágyasak és négyágyasak ablakosak. A standard négyágyas szobákban egy emeletes ágy vagy két egyszemélyes ágy található, és gyermekes családok számára kiságy is igényelhető.

Oldalról tengerre néző: Az oldalról tengerre néző szoba a standard szobák összes kényelmével rendelkezik és csodálatos kilátással, hogy reggeltől estig élvezze a horizonton az ég és a tenger lenyűgöző látványát.

Szemből tengerre néző: Foglalja le most kétágyas/kétágyas szobáját erkéllyel és tengerre néző kilátással, ez a tökéletes kombináció egy napsütötte sziget mediterrán illatú hangulatának teljes kiélvezéséhez: a reggeli felkelés után beleveszni a tenger csodálatos kékségébe már nem csupán vágy, hanem a valóság. Ez a szobatípus csak lekérésre felár ellenében.

Ellátás: teljes ellátás


A FOTÓK CSAK ILLUSZTRÁCIÓK!
  • szállás választott 2 ágyas szobában
  • Teljes ellátás svédasztalos reggelivel, ebéddel és vacsorával
  • Italok italadagolóból (mentes- és szénsavas víz, kóla, narancs vagy limonádé, fehérbor és vörösbor)
  • a szabadtéri medence és a kert használata napernyőkkel és napozóágyakkal a szabad kapacitás függvényében
  • nappali és esti programok a helyszínen
  • a felszerelt edzőterem használata
  • Gyermek 3.ágyon: 0-3,9 évig ingyenes szülőkkel egy ágyban, 4-12,9 évig /-100% kivéve 07.04-09.08 között: 30-43 EUR dátumtől függően
  • Gyermek 4.ágyon 4-12,9 évig: 36-65 EUR dátumtől függően
  • Privát belső parkoló a szabad kapacitás függvényében (10 EUR/nap a helyszínen fizetendő)
  • WiFi kapcsolat (eszközönként 2 EUR/nap a helyszínen fizetendő)
  • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő kb.3 EUR/fő/éj

Ajánlatkérés

Erre a szállásra, jelenleg, nincsenek rögzítve fix turnusok.
Kérje egyedi ajánlatunkat.

A kozmapolitan.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a kozmapolitan.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kozmapolitan.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.


Tipp: Keressen a szolgáltatások vagy tulajdonságok alapján hasonló szálláshelyet!

Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 413 0272

info@kozmapolitan.hu