Kozmapolitan & Vári Utazási Iroda

Villa BEVIGNANO ****

Villa BEVIGNANO - Monte San Savino/Cortona

Ajánlott: baráti társaságoknak, családoknak.

Elhelyezkedés:  Ha Toszkána akkor mi jut az eszünkbe? A Napsütötte Toszkána című film és a fantasztikus tájak! Akkor most ragadja meg az alkalmat, hogy részese legyen egy feledhetetlen Toszkán nyaralásnak, biztonságosan, barátai vagy családtagjai társaságában!
A szállás Arezzo és Siena között található, Monte San Savino városától 10 km-re. A szállás panorámás dombon helyezkedik el, erdőkkel körülvéve. Két ház összesen négy lakóegységre oszlik: Casa Vana és a Casa Linda apartmanok és a tulajdonosok otthona, míg a másik parasztházban a Casa Ghigo és a Casa Gesuina. Minden apartman külön bejárattal rendelkezik. A nagy kertben medence, pingpongasztal és teniszpálya is van, továbbá grillező és kerti bútorok is. A 70 hektárnyi területen a tulajdonosok extraszűz olivaolajat termeszteek, amelyet kóstolni is megvásárolni is lehet. A berendezés toszkán stílusú, az apartmanok minden kényelemmel felszereltek. Állatbarát szálláshely.

Távolságok:  Monte San Savino 10km,  A1 autópálya 10km, Cortona 41km, Arezzo 32km, Siena 46km, Firenze 94km, Pisa 177km, Perugia 110km, Assisi 120km.

Szolgáltatások: medence,grillező, hűtőszekrény fagyasztóval (3), sütő (4), mosogatógép (Casa Vana és Gesuina), moka, szúnyoghálók (a hálószobákban, Casa Ghigo és Gesuina),  vasaló és vasalódeszka, fatüzelésű sütő, asztalitenisz, WiFi.

Férőhely:  16 fő
Hálószoba: 7 db
Fürdőszoba: 7 db

Önálló villa 16 fős: 340m2, 4 lakórész: CASA VANA: nappali kandallóval és étkezővel, konyha, hálószoba franciaággyal és saját fürdőszoba káddal,  átjáró szoba 2 külön ággyal, hálószoba 2 külön ággyal, fürdőszoba káddal. CASA LINDA: nappali étkezővel, konyhasarok, hálószoba franciaággyal és saját fürdőszoba zuhanyzóval. CASA GHIGO: nappali étkezővel, konyhasarok, hálószoba 2 külön ággyal és saját fürdőszoba zuhanyzóval, hálószoba franciaággyal és saját fürdőszoba káddal.  CASA GESUINA: nappali étkezővel, konyha, hálószoba 2 külön ággyal és saját fürdőszoba zuhanyzóval, hálószoba franciaággyal és saját fürdőszoba káddal

Ellátás: önellátás

 • Apartman bérleti díja
 • Rezsiköltség (gáz/víz/elektromos áram)
 • Medencehasználat 05.01-09.30.
 • Ágyneműhuzat és törölköző
 • Wi-Fi elérés a tulajdonos épületében és a kertben
 • Kaució: 150 EUR apartmanonként / teljes villa 600 EUR (helyszínen fizetendő készpénzben) 
 • Végtakarítás kötelező: 60 EUR/apartman Casa Vana, 40EUR/ apartman Casa Ghigo, Casa Gesuina, 20 EUR/ apartman Casa Linda, teljes villa 200 EUR
 • Babaágy ingyenes 3 éves korig (előzetes lekérésre)
 • Medence törölköző 3 EUR/nap ( előzetes lekérésre)
 • Kisállat: 5 EUR/nap (előzetes lekérésre)
 • Fűtés: 15 EUR/nap/Casa Ghigo, Casa Gesuina, 10 EUR/nap/Casa Linda (használat esetén)
 • Tüzifa a kandallóba: 15 EUR/100 kg (használat esetén)
 • Tisztítószereket utasoknak vinni kell
 • Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő kb. 2 EUR/fő/éj.

 

Ajánlatkérés

Erre a szállásra, jelenleg, nincsenek rögzítve fix turnusok.
Kérje egyedi ajánlatunkat.

A kozmapolitan.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a kozmapolitan.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a kozmapolitan.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.


Tipp: Keressen a szolgáltatások vagy tulajdonságok alapján hasonló szálláshelyet!

Segíthetünk?

Kérdése van?

Kérdezzen szakértő kollégáinktól alábbi elérhetőségeinken


+36 (1) 413 0272

info@kozmapolitan.hu